BUURbook Heusden Vesting

Plan of bericht | openbare ruimte
13 september | 11:36 uur
gemeente Heusden
volg buur
Heusdens Overleg | Week van de Vismarkt
Het Heusdens Overleg en de gemeente Heusden nodigen je van harte uit om mee te doen aan de ‘Week van de Vismarkt’.

Op 2, 4 en 5 oktober worden de (eerder opgehaalde) wensen en dromen verder uitgewerkt. Want aan het (eventueel) realiseren van dromen, zitten ook consequenties. Samen werken we aan een programma van wensen voor de toekomstige Vismarkt. De gemeente gebruikt de informatie vervolgens om tot een plan te komen voor de (eventuele) herinrichting van de Vismarkt.

Op drie verschillende avonden organiseren we een sessie. Tijdens een sessie staat er één bepaald thema centraal. Je mag aan één maar ook meerdere sessies meedoen! Er is ruimte voor 50 deelnemers per sessie.

Mee op excursie? 
Naast deze bijeenkomsten gaan we op vrijdagmiddag 13 oktober van 12.00 tot 18.00 uur op excursie naar Gorinchem en Woudrichem, om ook in andere vestingsteden inspiratie op te doen. Hiervoor zijn 10 plaatsen beschikbaar. Ook jij kan mee op excursie! 

Wil jij meedenken en meedoen? Dit is je kans! Geef je uiterlijk zondag 24 september op voor één of meerdere sessies en/of de excursie. Bij meer aanmeldingen dan beschikbare plaatsen loten we. Zo heeft iedereen een eerlijke kans om mee te doen. Meer informatie en de aanmeldknop vind je op www.heusden.nl/vismarkt.

Online enquête
Kun je niet meedoen aan de 'Week van de Vismarkt' maar wil je toch graag meedenken? Dan is daar nog ruimte voor! Alle opgehaalde informatie in de ‘Week van de Vismarkt’ wordt geanalyseerd door de externe bureaus. Op basis van deze (en eerder opgehaalde en verzamelde) informatie wordt een conceptprogramma van wensen gemaakt over de Vismarkt. Dit programma toetsen we, via een online enquête, bij alle inwoners en ondernemers van de vesting. Op basis van die uitkomsten doen we dan eventueel de laatste aanscherpingen in het programma.
lees verder